Speelavond senioren

Ook dit seizoen hebben we voor de senioren speelruimte op de donderdag van 20.00 – 23.00 uur. Onderstaand vind je informatie over de mogelijke activiteiten op de donderdagavond.

Training

Trainingsavonden starten om 20.15 uur. Per trainingsavond worden twee trainingen van drie kwartier verzorgd. Hierdoor zijn mogelijk 4 banen bezet van 20.15 tot 21.45 uur. De training wordt gegeven op de banen 4 t/m 7 of 5 t/m 7.

Competitie op de donderdagavond

Er zullen maximaal twee teams tegelijk op donderdagavond hun thuiswedstrijd spelen. Een competitieteam krijgt 1 baan ter beschikking. Komt men later op de avond in tijdnood dan kan uitgeweken worden naar meerdere banen.

Vrij spelen op donderdagavond

Wat betekent dit voor het vrijspelen op de donderdagavond? Is er alleen training, dan zijn er tussen 20.15 en 22.00 uur drie banen (baan 1 t/m 3) vrij. Is er ook een competitiewedstrijd dan kan het zijn dat er maar 1 baan beschikbaar is. Is het druk langs de kant dan wordt van een ieder verwacht dat er steeds maar 1 set gespeeld wordt. Dit heeft de voorkeur boven ‘op tijd spelen’ omdat dan de zoemer niet gebruikt hoeft te worden (deze geeft begin- en eindtijd van de trainingen al aan).

Tossavonden

De laatste donderdagavond van de maand is het tossavond. Dit betekent dat we tussen 20.30 en 21.30 uur vier rondjes van 15 minuten tossen. Daarna kan er nog vrij gespeeld worden.