Topverkopers GCA in het zonnetje

In de herfst van 2020 hebben de jeugdleden loten verkocht voor de Grote Club Actie.

Gelukkig mocht dit toen nog. Maar na een paar maanden moesten we toch weer thuis blijven en was het badmintonnen een beetje lastig buiten.

De jeugdleden hebben flink wat loten kunnen verkopen en net zoals elk jaar, wilden we de top 3 verkopers graag verrassen met een kleinigheidje.

Kai, Marleen en Yvet

Kai (links op de foto), die oorspronkelijk bij Vorden speelt, heeft ook hierbij geholpen. En heeft maar liefst 29 loten verkocht. Hij kreeg een mooi setje airshuttles.

Yvet (rechts op de fotos) had net 1 lot meer verkocht, maar liefst 30. En zij kreeg van ons een setje airshuttles en een lekkere reep chocola.

Marleen (in het midden) had flink haar best gedaan en maar liefst 40 loten verkocht. Zij kreeg ook een setje airshuttles en een bol.com bon.

Zo kunnen deze jeugdleden ook in de zomervakantie nog lekker buiten badmintonnen en alvast oefenen voor het nieuwe (hopelijk gewone) badminton jaar. Vanaf september 2021 kunnen jullie onze jeugdleden weer tegenkomen met nieuwe GCA loten. En denk eraan! Je helpt hierdoor de club, de jeugd en jullie zelf.